De St@rtbaan viert 25 jaar directeurschap

Print
De St@rtbaan viert 25 jaar directeurschap

Foto: Ingrid Wojtkowiak

Halveweg

Zonhoven - Op vrijdag 5 oktober vierde Basisschool De St@rtbaan het 25-jarig directeurschap van Johan Vanhoyland. De directeur bedankte zijn leerlingen met een fijne attentie en een ballonartiest. Ook de leerkrachten hadden voor een verrassing gezorgd.

De speelplaats werd opgefleurd met vlaggenlijnen. Van elke leerling hing er een ingekleurd vlagje en velen schreven er ook een persoonlijke boodschap bij. Op de tonen van 'Het is weer tijd voor de polonaise' van Arie Ribbens werd in lange slierten over de speelplaats gefeest, waarbij iedereen het aangepaste refrein meezong: "Wij vieren feest al 25 jaren, nu is het tijd voor de directeur, hiep hiep hoera en een proficiat!" 

Juf Martine bedankte de directeur in een speech, waarna iedere klas hem een ballon met een foto uit de oude doos overhandigde. Iedereen was het erover eens: er mogen nog vele mooie jaren volgen. 's Middags mocht iedereen op kosten van de directeur genieten van vers gebakken frietjes met hamburger en bijhorend drankje. Niet alleen de zon was van de partij, ook mocht de school weer rekenen op vele vrijwilligers om iedereen tijdig van spijs en drank te voorzien.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio