Natte maar leuke startdag van KWB Kwaadmechelen

Print

Foto: Patrick Bosmans

Kwaadmechelen

Ham - Op 23 september hield KWB Kwaadmechelen haar jaarlijkse startdag met een uitgebreid ontbijt en de voorstelling van het jaarprogramma.

De locatie is telkens ergens anders in Ham, deze keer was de kantine van Geneberg de plaats waar het ontbijt door de bestuursleden van de kwb piekfijn werd klaar gezet. Louis en Gaston zorgden zelfs voor vers gebakken spek met eieren! 49 kwb’ers schoven de voeten onder de tafel. Met een gevulde maag was het tijd om de benen te strekken voor een fikse wandeling door de prachtige natuur in Geneberg. Het weer zat niet helemaal mee, hier en daar viel er een spatje regen, maar de paraplu zorgde voor bescherming.

Bij terugkomst kon alles drogen bij een koffie met cake. Voorzitter Jos Hermans legde daarna het hele jaarprogramma voor aan alle leden, en dat is net als elk jaar weer overvol gevuld. Jos kreeg de hulp van een speciale maar zeer grappige achtergrondstem.

Wat staat er zoal op het programma? Koken onder mannen, Yoga voor ouder en kind, Gin-tasting, Sinterklaas aan huis, Driekoningen zingen, Jenever-winterwandeling, EHBO in het gezin, zettersprijskampen, Gezinsweekends, Belhameldag, bezoek aan de haven van Antwerpen, Vissen, Stopke schieten, fietsen, ... en natuurlijk de samenaankopen van mazout en potgrond.

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio