Net niet de primeur van het vijfde boek van Bekkari

Print
Kortessem - Donderdag 4 oktober gaf Sandra Bekkari haar lezing ‘Nooit meer diëten’ in een uitverkocht cc Mozaïek in Kortessem. Meer dan 300 vrouwen van alle leeftijden kwamen inspiratie opdoen voor een gezondere levensstijl.

“De lezing was reeds ruim een week op voorhand uitverkocht.”, zegt Mieke Muermans, diensthoofd van Uit-Kortessem. De boeking dateert van lang geleden, toen Sandra nog maar drie boeken had. Vanuit onze bibliotheek bleek een grote interesse voor de voedingsprincipes van Sandra Bekkari. Op 12 oktober komt al het vijfde boek van de reeks uit.
In haar lezing lichtte de voedingsdeskundige en auteur van de bestsellers ‘Nooit meer diëten’ de zeven stappen van haar Sana-methode toe. In haar presentatie gaf Bekkari tal van praktische tips en dagdagelijkse voorbeelden om een gezonde en energieke levensstijl te combineren met een druk leven. Het begint met aandacht voor je eten, en eindigt met meer beweging in je leven.
Het publiek volgde aandachtig, en stelde ook enkele vragen. Na de lezing antwoordde Bekkari op individuele vragen. Vele dames wilden ook maar al te graag op de foto met Sandra Bekkari.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio