Theatergroep Pol Stas speelt 'En toen waren er nog...' van Agatha Christie

Print
Theatergroep Pol Stas speelt 'En toen waren er nog...' van Agatha Christie

Foto: Hilde Koppen

Sint-Truiden - Het meest verkochte boek ter wereld van Agatha Christie werd door The Queen of Crime zelf tot een toneelstuk herschreven in 1948 en lokte wereldwijd al miljoenen mensen naar het theater.

Tien mensen worden uitgenodigd om een weekend door te brengen in een landhuis op een afgelegen en verder onbewoond eiland. De gastheer en gastvrouw zijn echter afwezig. Op de eerste avond krijgen ze via een mysterieuze stem te horen dat zij worden beschuldigd van een misdaad. Kort daarop valt de eerste gast dood neer. Wanneer een aantal uren later een tweede gast dood wordt gevonden, slaat de angst pas echt toe. De spanning stijgt ten top als bij elke moord één van de tien beeldjes van de schouw verdwijnt volgens het aloude kinderrijmpje dat erboven hangt. Er is een moordenaar op het eiland en het leven van de achterblijvers wordt een hel.
Spannend, verbijsterend, dit is Agatha Christie op haar best.

Regie: Amélie Bottin.
Cast: Pascale Reynders, Lydia Vanberghen, Miranda Vanhees, Benny Vandormael, Tom Francis, Roger Dooms, Kris Termonia, Stefan Coenen, Steve Michiels, Ilian Dethier en Gerrit Jacobs.

CC de Bogaard Sint-Truiden op 25, 26 en 27, oktober 2018 om 20.15 uur.

Kaart: 12 euro/student 6 euro, te verkrijgen aan Uitbalie CC de Bogaard 011/70.17.00

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio