Eerstejaars IMK schitteren als superhelden

Print
Eerstejaars IMK schitteren als superhelden

Foto: Leen Gielen

Lanklaar

Dilsen-Stokkem - Op vrijdag 28 september organiseerde onze school een alternatieve sportdag per leerjaar in het kader van teambuilding. De sportdag startte met een gezamenlijk gezond ontbijt voor alle leerlingen en leerkrachten, dat werd verzorgd door het zesde jaar Sociale en technische wetenschappen. Daarna trokken de verschillende leerjaren naar Bootcamp voor een partijtje paintball, het blotenvoetenpad in Zutendaal en Sporta in Maaseik.

Onze eerstejaartjes wandelden al de dag voordien vroeg in de ochtend naar Heuvelsven voor een schitterende tweedaagse. Zij werden op sleeptouw genomen door de leerlingen van het vijfde en zesdejaars Jeugd- en gehandicaptenzorg. Die hadden duidelijk afspraken gemaakt met de weergoden.
In het kader van het thema ' Superhelden ' werden er gedurende twee dagen allerlei spelletjes georganiseerd en toneeltjes opgevoerd, waarbij onze leerlingen elkaar nog beter leerden kennen. Orgelpunt was een avondactiviteit rond een groot kampvuur met de nodige muzikale opluistering en bijhorende gezangen. Onze nieuwe lichting eerstejaars keerde vrijdagnamiddag enthousiast en tevreden terug naar IMK en naar huis.

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio