Davidsfonds Dilsen-Stokkem stapt nieuw werkjaar in

Print
Davidsfonds Dilsen-Stokkem stapt nieuw werkjaar in

Foto: Jean Hoeven

Dilsen-Stokkem - 'Vers geperst', de openingsactiviteit van het nieuwe culturele seizoen, brengt traditiegetrouw heel wat volk op de been bij Davidsfonds Dilsen-Stokkem. Ook dit jaar was dit weer het geval.

Zondag 30 september werd, zoals gebruikelijk, ingezet met een 'vroeg-uit-de-veren-wandeling'. Op een voor een zondag vroeg uur, verzamelde een 60-tal vroege vogels aan hotel Beau Séjour in Lanklaar. Enthousiaste en deskundige gidsen leidden het gezelschap tijdens een verkennende wandeling langs de oude kanaalarm in Lanklaar met uitleg en anekdotes over de passerelle, het Russisch Kamp, Tivoli en de site van het brugwachtershuisje.
Na de wandeling zakten de wandelaars terug af naar hotel Beau Séjour voor een stevig, uitgebreid ontbijt. Aansluitend werd de mogelijkheid geboden om het lidmaatschap te hernieuwen voor het volgende werkjaar. De talrijke aanwezigen (zo'n 90) konden hiervoor kennismaken met het uitgebreide boeken- en cd-pakket. Zij die hun lidmaatschap vernieuwden, kregen van de plaatselijke afdeling een gratis boek 'Tradities in Vlaanderen' aangeboden.Ook dit jaar was 'Vers geperst' weer een succesvol ontmoetingsmoment voor hen die met onze plaatselijke afdeling kennis wilden maken. Een kijk op het rijkgevulde en gevarieerde jaarprogramma laat alvast het beste verhopen!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio