Okra Heilig Hart viert feest

Print

Foto: Raymond Vanderstraeten

Heilig Hart

Hasselt - Een heerlijke barbecue bracht de leden van Okra Heilig Hart zopas weer samen.

Okra Heilig Hart Hasselt is een vereniging voor 55-plussers met een hele waaier aan activiteiten. De nadruk ligt hierbij heel dikwijls op ontspanning, het samenkomen en verbondenheid. Natuurlijk moet dat af en toe op een feestelijke wijze gebeuren. De jaarlijkse barbecue past dan ook helemaal in dit plaatje. De steeds talrijke opkomst toont aan dat dit initiatief werkelijk naar waarde wordt geschat.

Ook dit keer was het feest weer een voltreffer. Iedereen werd hartelijk ontvangen in het mooie, opgesmukte Crutzenhof met een lekker aperitiefje. Zo zat de sfeer er meteen goed in. Trefpuntverantwoordelijke Ilona heette daarop iedereen van harte welkom en dankte uitgebreid de bestuursleden en de talrijke vrijwillige medewerkers voor de bijdrage die zij leveren aan de prachtige werking van Okra Heilig Hart. Een luid applaus van de talrijke aanwezigen toonde de appreciatie van alle leden aan voor deze medewerkers.

Ondertussen werd het buffet klaargezet en hadden de barbecue-bakkers hun werk gedaan en kon iedereen aanschuiven voor een heerlijke maaltijd. Nadat iedereen voldaan was, konden de overblijvende gaatjes nog gevuld worden met een verfrissende dame-blanche en een lekker kopje koffie. De lijndansgroep zette daarna de sfeer er helemaal in met een gesmaakt optreden. Kortom: ontspanning, verbondenheid, gemeenschap vormen... Het kwam allemaal aan bod tijdens de jaarlijkse barbecue!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio