Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Het grote provincie-debat: TVL brengt samen met HBVL de uitzendingen live op onze website

Print
Het grote provincie-debat: TVL brengt samen met HBVL de uitzendingen live op onze website

Foto: Sven Dillen

Hasselt -

Voor de eerste keer organiseren TVL en Het Belang van Limburg in de aanloop naar de verkiezingen een aantal debatten die live te volgen zullen zijn op TVL en op onze website. De dag daarna vindt u daarvan een uitgebreid verslag terug in de krant. Zondag ontvingen Luc Moons en Indra Dewitte de kopstukken van de provincieraad in de studio van TVL.

Vanaf maandag wordt er elke avond één van de grote Limburgse steden gefileerd. Elke avond om 20.00 uur is er een debat rond de hete hangijzers van het beleid met de lijsttrekkers van de betreffende gemeente: maandag Sint-Truiden, dinsdag Beringen, woensdag Genk en donderdag Hasselt. Vrijdag is er een afsluitend debat met de kopstukken van de provincie over de inzet van deze verkiezingen voor de politieke partijen.

Indra Dewitte: “We zijn er bijzonder fier op dat we met de twee toonaangevende media in Limburg, TVL en Het Belang van Limburg, de handen in elkaar kunnen slaan om de Limburger op de best mogelijke manier te informeren voor de gemeenteraadsverkiezingen. Het is op zo’n moment dat de kijker en de lezer ten volle kan genieten van de meerwaarde die we bieden als regionale media. Door deze samenwerking zijn we in staat om zowat heel Limburg te bereiken. Het ligt gewoon in de lijn van onze missie: goede en betrouwbare journalistiek brengen voor alle Limburgers. Nergens anders word je zo goed geïnformeerd over de inzet van de verkiezingen in jouw gemeente. En die rol van gids willen we natuurlijk graag invullen.”

Deze debatten vormen het sluitstuk van de verkiezingsronde die de krant heeft georganiseerd in de Limburgse gemeenten.

‘De Grote Verkiezingsdebatten’, TVL en hbvl.be, van maandag t.e.m. vrijdag, 20.00 uur. De dag daarna vindt u een verslag in de krant.