Celebs

Gluren bij BV's. Klaasje toont haar sixpack, Dina Tersago laat make-up achterwege

Print
Gluren bij BV's. Klaasje toont haar sixpack, Dina Tersago laat make-up achterwege

Foto: Instagram

De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

Presentatrice Dina Tersago zet zich in voor de strijd tegen cyberpesten met gekruiste armen en doet dat zonder make-up om te bewijzen dat ze er onopgemaakt ook fantastisch uitziet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????‍??????‍??????‍??

Een bericht gedeeld door Dina Tersago (@dina_tersago) op

 

Klaasje van K3 toonde eerder al haar gespierde rug, nu maakt ze indruk met haar gespierde buik. De zangeres mag zich de trotse eigenares noemen van een sixpack.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????<- ->???? #tbt

Een bericht gedeeld door Klaasje (@klaasje_meijer) op


Zanger en acteur Stan Van Samang deelt nog eens een foto van zijn zoontje Lenny. "Al 460 dagen mijn allerbeste vriend", schrijft hij bij het kiekje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

460 dagen mijn allerbeste vriend met z’n allerbeste sportvoiture #lennylove #echtonvoorwaardelijk #Thule

Een bericht gedeeld door Stan Van Samang (@stanixvansamix) op


Radiopresentator Peter Van de Veire is een trots man. Zijn dochter is afgestudeerd. "Knap, gevat, slim en vandaag vooral Master. Trotser dan een volledige apenplaneet", schreef hij bij een foto van hun tweetjes.


Podiumbeest Natalia kreeg een bijzonder geschenk van een fan: een ballonnenketting. Sommige fans vinden dat het rechtse beeld op het eerste gezicht wat vreemd overkomt...


Dat Matteo Simoni en zijn vriendin Loredana elkaar dolgraag zien. De acteur deelde een foto met haar aan zijn zijde ter ere van haar verjaardag. "Gelukkige verjaardag allerliefste", noteerde hij in het bijschrift.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gelukkige verjaardag Allerliefste ??(Gaan we nog veel verre reizen maken?)

Een bericht gedeeld door Matteo Simoni (@simonimatteo) op


Ook Veronique De Kock is verliefd op haar aanstaande Manuel Goossens en zette hem afegelopen woensdag op Boyfriend's Day in de kijker.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

National boyfriendsday. #love #nationalboyfriendday love this day #myman

Een bericht gedeeld door Veronique De Kock?? 1995byVero (@veroniquedekock) op


Presentatrice Evi Hanssen had reden om te vieren. Haar zoontje Mac werd vrijdag acht jaar. Ze deelde een vertederend kiekje van het jongetje als baby. "Mac kwam op z’n gemak op de wereld. Iedereen in rep en roer door een spoedkeizersnede. Mac geeuwde, knipperde met zijn oogjes en sliep rustig verder. Acht jaar wordt dat ventje vandaag. Ik knipper nog eens met mijn ogen", staat erbij.


Presentatrice Eline De Munck weet als geen ander hoe je de laatste trends gedurfd combineert. Haar laatste outfit on point: een mosterdgele rok, mosgroene laarzen en een lederen hemd. Tien op tien!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eat - sleep - fashion - repeat #FashionWeek #Paris #ConcreteJunglePowerNap #StreetStyle ?? @amelie_soenen

Een bericht gedeeld door elinedemunck (@elinedemunck) op

Niet te missen