Methodeschool Ondersteboven, creatief maar ook heel sportief

Print
Leopoldsburg - Op vrijdag 21 september strapten de kleuters en kinderen van Methodeschool Ondersteboven zich letterlijk Ondersteboven, zelfs de kleuterjuf liep vele rondjes mee.

Met verschillend rollend materiaal rolden de kinderen vele rondjes lustig in het rond. Ze strapten voor een nieuwe sportvloer. Ook was er heel wat originaliteit te zien. Zo pimpten velen hun steps, karren en brachten anderen voor één keer een rolstoel mee. Er waren ook heel wat supporters aanwezig: oma's, opa's, mama, papa, broers, zussen, ze genoten samen met de zon van onze sportieve kinderen.

Deze sportieve namiddag was voor de school nog niet voldoende, want donderdag 27 september namen de leerlingen van het lager onderwijs ook nog deel aan de jaarlijkse scholenveldloop. Iedereen liet zich van zijn sportiefste kant zien. Plezier stond voorop. Toch mocht methodeschool Ondersteboven zes medailles in de wacht slepen. Wat was turnjuf Romina fier op deze kanjers! Laat de sportvloer maar komen voor alle sportieve kinderen van Methodeschool Ondersteboven.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio