© REUTERS

Amerikaanse vrouw beschuldigt Cristiano Ronaldo van verkrachting

Een Amerikaanse vrouw is naar eigen zeggen in 2009 aangerand door de stervoetballer Cristiano Ronaldo. Dat vertelt ze in een exclusief interview met de Duitse krant Der Spiegel.

jdb

Ze kreeg 375.000 dollar zwijggeld betaald. Zodat ze er nooit en tegen niemand iets zou over zeggen. Maar het verhaal moest haar na negen jaar van het hart. Kathryn Mayorga (34) vertelt in de Duitse krant Der Spiegel hoe ze in 2009 in Las Vegas anaal verkracht is door de Portugese stervoetballer, die momenteel bij het Italiaanse Juventus speelt. Hij zou haar achteraf gevraagd hebben of ze pijn had.

Ronaldo weerlegt de beschuldigingen en beweert dat er sprake is van seks met wederzijdse toestemming. Nochtans heeft de advocaat van Mayorga een document in handen waaruit het tegendeel blijkt. Daarin geeft de Portugese voetballer een beschrijving van wat er precies gebeurd is die nacht. “Ze zei nee en vroeg me verschillende keren om te stoppen.”

De vrouw heeft nu ook een klacht ingediend tegen Cristiano Ronaldo. Haar advocaat zal er voor een rechtbank in Nevada alvast de geldigheid betwisten van de regeling omtrent het zwijggeld.