Dossier aangeboden door Opel

© opel

Elke zet de bloemetjes buiten met de Opel Combo Life

Elke heeft een passie voor bloemen. Maar om die gemakkelijk te transporteren naar haar bloemenatelier heeft ze een veelzijdige auto nodig. De nieuwe Opel Combo Life komt dus als geroepen.

Dossier aangeboden door Opel.

Al tien jaar heeft Elke een bloemenatelier in Ranst. Het is geen klassieke bloemenwinkel, maar een zaak die op bestelling verse bloemen aanbiedt voor alle liefhebbers. Als bloemiste en mama van drie dochters heeft Elke een praktische auto nodig, zoals de nieuwe Opel Combo Life die met zijn ruime koffer, vlot neerklapbare achterbank en schuifdeuren erg handig is.

“Ik rijd meermaals per week naar de groothandel om mijn bloemen zelf uit te kiezen, want ik vind het heel belangrijk dat mijn bloemen mooi en kwaliteitsvol zijn. Met een auto vol bloemen en planten rijd ik dan terug naar mijn atelier, waar ik aan de slag ga met al die mooie bloemen”, vertelt Elke. Ze kan haar liefde voor de natuur duidelijk niet verbergen.

Modder, zand of sneeuw

Voor een bloemiste is het erg handig dat de Combo Life zich even goed in zijn sas voelt in de stad als op het platteland. “Als de auto vol bloemen en planten zit, is parkeren dikwijls een moeilijke opgave. Vandaar dat het parkeerhulpsysteem echt perfect is voor mij. De laadklep en schuifdeuren vind ik ook fantastisch. Als ik van de groothandel kom, is het heel belangrijk om snel te kunnen uitladen”, zegt Elke. In de stad parkeert de Combo Life gemakkelijk dankzij het beeld van 180 graden op het centrale scherm en het parkeerhulpsysteem.

Ook met een slechtere ondergrond kan de Combo Life overweg. Het intelligente IntelliGrip-systeem is een uitgebreide tractiecontrole voor omstandigheden met beperkte grip, zoals modder, zand of sneeuw. Met een knop op de middenconsole kies je uit vijf verschillende rijmodi om overal vlot vooruit te geraken.

Overal bereikbaar

Omdat ze op bestelling werkt, moet Elke altijd gemakkelijk bereikbaar zijn voor haar klanten. Qua geavanceerde connectiviteit is de Combo Life op en top modern. Via Bluetooth kan Elke onderweg gemakkelijk bellen met haar contactpersonen. Het Multimedia Navi Pro-systeem is ook compatibel met Apple CarPlay en (zodra beschikbaar in België) Android Auto. Je kunt dus functies van je smartphone bedienen op het centrale aanraakscherm met een diameter van 8 duim. En met het draadloze laadsysteem heb je geen kabels meer nodig om je smartphone op te laden.

Schoonheid

De Opel Combo Life mag dan in de eerste plaats praktisch zijn, dat betekent niet dat de ontwerpers het mooie design uit het oog verloren. “Ik vind esthetiek heel belangrijk”, vertelt Elke. “In mijn bloemen, vazen, potten en atelier.” Ook haar auto moet er dus goed uitzien. “Het lederen stuur van de Combo Life is erg mooi. Bovendien is het verwarmd. Als de auto in de winter koud is voor de bloemen, heb ik toch lekker warme handen.”

Heb jij ook een passie die een handige auto vereist? Ontdek dan hier de nieuwe Opel Combo Life.

Laat je verrassen door de nieuwe Opel Combo Life. Klik hier »