Celebs

Justin Bieber en Hailey Baldwin beschermen eigen fortuin ondanks huwelijk

Print
Justin Bieber en Hailey Baldwin beschermen eigen fortuin ondanks huwelijk

Justin Bieber en Hailey Baldwin in Londen Foto: Photo News

Of Justin Bieber en Hailey Baldwin inmiddels officieel getrouwd zijn, is nog niet helemaal duidelijk. Maar getrouwd of niet, volgens showbizzsite TMZ heeft het koppel inmiddels wel zijn (juridische) voorzorgen genomen.

Zanger Justin Bieber vroeg Hailey Baldwin in juli 2018 ten huwelijk en hield daarna de lippen stijf op elkaar als het ging om de huwelijksdatum. Maar volgens goede bronnen en nonkel Alec Baldwin is het stel inmiddels gelukkig getrouwd. En het koppel, dat elkaar eeuwige trouw beloofde, ging daarbij doordacht te werk aldus showbizzsite TMZ. “Zowel Justin Bieber als Hailey Baldwin zaten samen met hun advocaten om een huwelijkscontract op te stellen.”

Ook Justin Bieber bevestigde dat het maar gek zou zijn om zijn fortuin, dat momenteel op 250 miljoen dollar (zo’n 213 miljoen euro) wordt geschat, op het spel te zetten. “Ik moet mezelf een beetje beschermingen voor mocht het toch niet lopen zoals ik hoop”, liet de ster weten. Ook voor na het huwelijk zijn er al maatregelen genomen: het is ieder voor zich.

Niet te missen