© Photo News

© *

Hedi Slimane maakt locatie van zijn eerste modeshow voor Celine bekend

Fashionista's moeten nog acht dagen wachten vooraleer de langverwachte debuutcollectie van Hedi Slimane voor Celine eindelijk vertoond wordt, maar via Instagram maakte het modehuis wel al de Parijse locatie voor de show bekend. Die zal plaatsvinden in het historische gebouw Hôtel des Invalides waar de ontwerper ook al een mannencollectie voor Saint Laurent liet zien.

VVA

Een nieuwe logo, een nieuwe Instagrampagina en een debuutcollectie voor zowel mannen als vrouwen. Modeontwerper Hedi Slimane heeft al heel wat verrassingen voor fans van het modehuis Celine uit zijn mouw getoverd, waardoor de verwachtingen voor zijn debuutcollectie hooggespannen zijn.

Daarop is het nu nog enkele dagen wachten geblazen, maar de ontwerper onthulde wel al de locatie van het grootse evenement tijdens de Parijse modeweek. Het wordt het historische gebouw Hôtel des Invalides, dat als één van de bekendste gebouwen van de stad geldt en vlakbij de Eiffeltoren ligt. Daar presenteerde hij in eerder al een mannencollectie voor zijn voormalige werkgever Saint Laurent.

De Parijse ontwerper Hedi Slimane werd in januari als de nieuwe ontwerper voor het modehuis aangekondigd, na het vertrek van Phoebe Philo, die tien jaar aan het roer van Celine stond.

Niet te missen