© PN

Zelfs als ze naar het toilet wil, moet Meghan Markle een protocol volgen

Het is niet altijd makkelijk om Meghan Markle te zijn. De hertogin van Sussex moet zelfs bepaalde regels volgen als ze naar het toilet gaat. Dat meldt Business Insider.

vwh

Als Meghan Markle op een evenement aanwezig is of gewoon een etentje bijwoont, gelden regels als ze naar het toilet moet. Een royal mag nooit zijn of haar intenties kenbaar maken aan het gezelschap. De voormalige actrice en alle andere leden van de koninklijke familie mogen dus niets zeggen zoals “Ik moet naar het toilet”. Volgens het protocol van het Britse paleis volstaat het om zich te excuseren voor ze de tafel verlaten.

Maar als Markle na het toiletbezoek wil verder eten, moet ze haar bestek gekruist op het bord leggen. Als ze niet meer wil eten, horen de vork en het mes rechts op het bord te liggen met de handvatten naar beneden. Er zijn wel meer regels verbonden aan haar koninklijke status. De Amerikaanse mag eigenlijk ook geen affectie tonen voor prins Harry in het openbaar, geen handtekeningen geven en ook rokjes tot boven de knie zijn in theorie not done. Toch heeft Markle al die regeltjes al aan haar laars gelapt.

Meer over Brits koningshuis

Niet te missen