© Liesbeth Thomas

© Liesbeth Thomas

EuroSys zamelt bijna 5.000 euro in voor Bednet

Zaterdag 15 september organiseerde EuroSys een sponsorwandeling van hun hoofdzetel in Houthalen naar het gebouw van Bednet in Leuven. Met deze wandeling sluiten ze een jaar aan activiteiten voor de vzw af. De directie van EuroSys en enkele collega’s wandelden de volledige 53 kilometer uit en overhandigden het ingezamelde geld van 4.774 euro aan Bednet.

Liesbeth Thomas

Een actie opzetten die wat meer geld in het laatje zou brengen voor Bednet, dat was het doel van EuroSys. Omdat het bedrijf ook veel inspanningen levert voor de gezondheid van zijn werknemers, besloot EuroSys er een sportieve actie van te maken. Zo kwamen ze op het idee om te voet naar Bednet te wandelen en zo het geld te overhandigen. De directie van EuroSys en enkele collega’s engageerden zich meteen om de volledige afstand van Houthalen naar Leuven uit te wandelen.

“Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen toch de lessen kunnen meevolgen. Dat doen ze door de technologie hiervoor te faciliteren en deze kinderen te helpen. De link met de technologie maakt dit voor ons een project dat ons na aan het hart ligt”, zegt Mark Aerts, commercieel directeur van EuroSys. “De steun die we financieel, logistiek en mentaal ontvangen hebben, vooraf en tijdens de tocht zelf, heeft ons door de moeilijke momenten getrokken. Prachtig om te zien hoe ons volledige bedrijf ons gesteund heeft. De ontvangst bij Bednet was een moment om nooit te vergeten!”

De medewerkers van Bednet waren gecharmeerd door de actie en waren meteen bereid om de wandelaars van EuroSys op zaterdag 15 september te ontvangen. Sophie Reyntens, verantwoordelijke communicatie en fondsenwerving bij Bednet: “EuroSys sloot hun actie symbolisch af met een wandeltocht naar ons kantoor in Leuven. Knap hoe de wandelaars hun eigen grenzen zaterdag verlegden, speciaal voor zieke kinderen en jongeren. Heel mooi ook hoe alle collega’s als een blok achter de wandelaars stonden. Ze zamelden samen een prachtig bedrag van 4.774 euro in voor Bednet. Het ingezamelde geld zal rechtstreeks naar computermateriaal gaan voor zieke leerlingen.”


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio