© Photo News

© *

Kate Moss over topless poseren: "Maakt deel uit van de job"

Het voormalige supermodel Kate Moss poseerde in haar gloriejaren meerdere keren met ontbloot bovenlichaam voor de camera, maar in een gesprek met presentatrice Megyn Kelly onthulde ze dat ze dit als jong meisje zeker niet altijd leuk vond. Integendeel zelfs. Ze voelde zich soms echt onder druk gezet.

VVA

Hoewel sommige toplessfoto's van Kate Moss ondertussen tot de meest iconische foto's uit de modewereld behoren, voelde het voormalige supermodel zich initieel blijkbaar niet zo zeker over de foto's. Tijdens een interview in het praatprogramma Megyn Kelly Today sprak het model voor het eerst over haar weerzin om in het verleden met ontbloot bovenlichaam te poseren.

Kate Moss zei daarover het volgende: "Er was zeker druk om topless te poseren. Ik werkte vaak met een vrouwelijke fotografe die me graag zonder bovenstuk voor de camera zette en daar hield ik als startend model echt niet van. Toen ik met fotograaf Mario Sorrenti samen was, voelde ik me er iets zekerder over als hij me fotografeerde, maar toch dacht ik altijd: "Kan ik niet gewoon mijn kledij aanhouden?" Het maakte natuurlijk deel uit van de job, dus deed ik het maar gewoon."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook voor Calvin Klein poseerde Kate Moss in haar jonge jaren ooit topless. Deze reclamefoto's staan ondertussen op ieders netvlies gegrift.

Niet te missen