© Viviane Brouwers

© Viviane Brouwers

KVLV Bocholt met de fiets naar Nederland

Op 21 en 22 augustus fietsten de dames van KVLV Bocholt naar Deurne in Nederland. Wat later, op 4 september, fietsten ze dan weer naar Stevensweert, ook in Nederland

Viviane Brouwers

"Mooi weer moet je verdienen, zegt men. En we zullen het verdiend hebben", klinkt het bij de dames van KVLV Bocholt. "Onder een stralende zon vertrokken we met 23 dames naar Deurnebij Helmond. We passeerden mooie bossen en de verzorgde authentieke Brabantse dorpjes zoals Borkel en Schaft, waar we genoten van onze eerste koffie. Via Eindhoven en langs de Zuid-Willemsvaart gingen we als een gele slang (iedereen met een fluo-jasje) naar Helmond."

Om 18.30 uur bereikten de fietssters hun hotel Willibrordhaege, voorheen een abdij. "Met een culinair avondmaal rondden we deze mooi dag af. En ook de terugreis verliep rimpelloos: mooi weer, fijne fietswegen, aangenaam gezelschap, lekker eten, wat moeten we nog meer? Ook voor onze dagtrip kozen we voor onze Noorderburen. We fietsten via Molenbeersel, Thorn, Maasbracht naar Stevensweert. Aan de Hompesche molen genoten we van een echte Hollandschelunch. Het veer van Ohé en Laak bracht ons terug op Belgische bodem. Onze laatste koffiestop aan het Kasteel van Wurfeld was echt de moeite waard. Mooi kader, lekkere koffie, wafels of ijs.Tot volgend jaar!"


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio