De St@rtbaan zet ouders terug op de schoolbanken

Print
De St@rtbaan zet ouders terug op de schoolbanken

Foto: Johan Vanhoyland

Halveweg

Zonhoven - Om te voorkomen dat de leerlingen van het eerste leerjaar slimmer worden dan hun ouders nodigden juf Marianne en juf Kristien de mama's en de papa's op vrijdag 7 september uit in de klas. 't Is maar om het schooljaar vlekkeloos te beginnen!

Eenmaal plaats genomen op de hippe schoolbanken kwamen de leuke jeugdherinneringen bij vele ouders naar boven. Op een interactieve manier lieten de juffen de ouders kennismaken met de leerstof van het eerste leerjaar. Sommige ouders snuffelden in de banken en schrokken van de grote hoeveelheid boeken die ze daar vonden. "Ocharme, moeten onze kinderen dat allemaal kennen tegen 28 juni?"

Tijdens de wiskundeles kon je een speld horen vallen en alle 80 ogen waren aandachtig gericht op het smartbord, en natuurlijk ook een beetje op de hippe juffen. Omdat sommige ouders hun pilletje niet hadden genomen, werd er even tijd gemaakt om een dansje te placeren. Na het klasbezoek kregen de ouders geen diploma, maar wel een glaasje cava aangeboden. Samen met hun kinderen gingen ze al fluitend naar huis.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio