© Imara Bonné

© Imara Bonné

© Imara Bonné

Chiro Mikado viert 20-jarig bestaan

De dartele deernes van Chiro Mikado bestaan 20 jaar en dergelijk jubileum willen ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseren ze een evenement op 8 september achter hun lokalen.

Imara Bonné

Chiro Mikado heeft iets te vieren: al 20 jaar kunnen meisjes van 5 tot 17 jaar genieten van leuke activiteiten die plaatsvinden in de lokalen in het Molengebouw aan de Koutermanstraat of evenementen die doorgaan op verplaatsing. Zo'n verjaardag moet op gepaste wijze gevierd worden, en daarom organiseren de Mikadodames op 8 september een feest, dat zich zal afspelen achter hun lokalen. Het feestje gaat door na de startdag, Chrio Mikado viert dit feest onder het motto 'Hoe meer zielen hoe meer vreugd'. Familie, vrienden, kennissen en sympathisanten zijn welkom op 8 september vanaf 17 uur om te komen genieten van een hapje, drankje en sfeermuziek! De verjaardagspartij zal opgeleukt worden door liveoptredens, voor de kinderen is er ook een springkasteel voorzien en een grimeerster!

Startdag

Ondanks de 20 lentes op de teller is de leiding nog steeds op zoek naar vers bloed. Daarom organiseren de leidsters op zaterdag 8 september hun startdag. Op die dag zijn alle meisjes uit Alken en omstreken welkom om te komen proeven van een namiddagje Chiro Mikado. Meisjes van 5 tot 17 jaar kunnen lid worden, en jongedames ouder dan 17 kunnen altijd toetreden tot de leiding.

Activiteiten

Chiro Mikado komt om de twee weken samen op zaterdagnamiddag van 14 uur tot 17 uur in de lokalen naast de speeltuin. Daarnaast organiseert de leiding ook jaarlijks een ledenweekend en een bivak. Tijdens de eetdag vullen de Chirodames de hongerige magen en spijzen ze hun kas, waardoor ze ondermeer een sluitingsactiviteit kunnen bekostigen zoals een dagje naar zee.

Wil jij deel uitmaken van Chiro Mikado? Aarzel dan niet en neem contact op met hoofdleidsters Alexine Jeurissen: 0498/ 42 40 85. Heel september is bij hun probeermaand! Kom gerust een kijkje nemen!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio