Celebs

Kim Kardashian breekt een lans voor de string

Print
Kim Kardashian breekt een lans voor de string
Van heuptasjes tot Buffalo’s: 2018 is het jaar waarin ooit foute hypes echt in de mode zijn. De Amerikaanse realityster Kim Kardashian wil nu nog een andere twijfelachtige trend terugbrengen. Wat dacht je van een ultrafijne string die boven je broek komt piepen?

Op een nieuwe Instagramfoto poseert Kim Kardashian halfnaakt om haar derrière in de kijker te zetten. Niets nieuws dus, ware het niet dat ze een ultrafijne string draagt. Het niemendalletje is 21 jaar oud en komt uit de Gucci-collectie van 1997, toen ontwerper Tom Ford nog creatief directeur was. Kardashian heeft haar exemplaar (dat nu op eBay zo’n 850 euro kost, red.) erg hoog getrokken, zodat het boven haar gele broek uitkomt.

 

De string beleefde een glorieperiode in de jaren 90. Veel vrouwen - ook beroemdheden - droegen de minuscule onderbroek en het was oké als een bandje over de rand van je jeans kwam piepen. Maar de mode à la Christina Aguilera in ‘Dirrty’ veranderde snel. Het voorbije decennium was het vooral ‘fout’ als een stringetje zichtbaar was. Meer nog: de string is al jaren uit, comfortabele slips en sportief ondergoed in. Maar wie weet leidt dit kiekje van Kardahsian tot een comeback...

Niet te missen