Tweede picknick van jeugddienst een voltreffer

Print

Munsterbilzen

Bilzen - Op zondag 19 augustus organiseerde de Bilzerse jeugddienst voor de tweede keer tijdens deze zomervakantie picknicken in het park en speeltuin te Munsterbilzen. De vorige picknick van 22 juli was al meer dan geslaagd, alle kinderen waren zo blij en vroegen wanneer ze nog eens konden terugkomen. Het prachtige zomerweer vertaalde zich ook in de 312 aanwezigen die samen voor een heel aangename en gezellige sfeer zorgden. Het was een leuke mix van jong en oud, maar vooral veel spelende kinderen met blije en lachende gezichtjes.

De kinderen konden weer genieten van de vele speeltoestellen die speeltuin Edelhof Munster rijk is. Daarnaast voorzag de jeugddienst een extra ruim aanbod van picknicktafels en -banken, een groot springkasteel, grimme stand, workshop squishes maken en als uitzonderlijke topattractie een mooie authentieke huifkar met paarden die ritjes in de bosrijke omgeving van de speeltuin en het park maakte.
De initiatie schaken mogen we alleszins ook niet vergeten te vernoemen.Deze werd uitzonderlijk sterk gesmaakt en liet de kinderen kennis liet maken met deze uitzonderlijke sport.

Er wordt ons alvast gemeld dat de jeugddienst Bilzen volgend jaar wederom uitpakt met een editie in juli en eentje in augustus. N.B. De foto’s zijn te bezichtigen op het facebookpagina jeugddienst Bilzen, en sommige ook via deze pagina van ‘Het belang van Bilzen’


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio