Moeder en dochter doen beiden een gooi naar misskroontje

Print
Sint-Truiden - Zowel Malou Soetaerts als haar dochter Céline Vanhoenshoven nemen dit jaar beiden deel aan een missverkiezing. Ze starten deze week hun promotiecampagne in Sint-Truiden ter gelegenheid van de jaarlijkse augustuskermis aldaar.

Malou, een 45-jarige sales-manager vertegenwoordigt op 4 oktober in Gibraltar de Benelux op de finale van “Mrs Europe 2018”. Zij is hiermee niet aan haar proefstuk toe, want ze nam eerder al deel aan 9 verschillende missverkiezingen. In haar jonge jaren was ze reeds eerste eredame “Miss Limburg 1989” en in 1991 werd ze verkozen tot “Miss Haspengouw”. Na 14 jaar van inactiviteit in de missenwereld, begon het echter weer te kriebelen en nu doet de unieke kans zich voor om de Benelux te vertegenwoordigen op een internationale verkiezing voor rijpere dames. “Ik doe vooral mee om al de mogelijkheden die zich hierdoor nog kunnen voordoen, te benutten. Je beleeft zo mooie en aangrijpende dingen. Weet je, ik ben al een tijdje weg uit Sint-Truiden, maar er zijn nog steeds mensen die me kennen van mijn vorige deelnames en me daardoor ook nu nog steeds willen sponsoren. En als ik zou winnen is dat een mooi geschenk, daar de finale op de dag van mijn verjaardag plaatsvindt”.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, want ook Malou’s 20-jarige dochter, Céline Vanhoenshoven neemt dit jaar deel aan “Miss de Luxe 2019”. Ook voor haar is het niet de eerste missverkiezing. Zij was eerder al finaliste bij “Miss Coast” en “Miss Batjesprinses” en halve finaliste “Miss Limburg”. Zij heeft dus ook al de nodige ervaring in de missenwereld. “Ik hou er ontzettend van om fotoshoots te doen en catwalks te lopen en door mijn mama had ik een goede introductie in de modellenwereld.” Céline droomt ervan om ooit zoals haar mama nog eens deel te kunnen nemen aan een internationale verkiezing. Tot slot vertelde ze ons dat ook haar vriend, Glenn Degroote onlangs in de Versuz te Hasselt geselecteerd werd voor de finale van “Mister Tatoo Belgium 2019”. Het gaat blijkbaar een spannend najaar worden in de familie.

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio