Limburg Smaakt Naar Meer: toast met gebakken champignons en Limburgse perenstroop

Print
Limburg Smaakt Naar Meer: toast met gebakken champignons en Limburgse perenstroop
Toast gebakken champignons saai? Niet in deze versie met Limburgse perenstroop en kruidenkaas. Het ideale hapje tijdens een apéro.

Klaar in 20 minuten

Ingrediënten (2 personen)

100 g champignons
1 teentje knoflook
een klontje boter
peper
zout
4 sneetjes brood
200 g roomkaas
50 g veldsla
1 el walnotenolie
3 el perenstroop

Bereiding

Snijd de champignons in plakken en pers de knoflook.
Smelt de boter in een braadpan. Voeg de knoflook 1 minuut toe en doe vervolgens ook de champignons in de pan. Bak ongeveer 10 minuten op middelhoog vuur en kruid goed af met peper en zout.
Rooster het brood of bak het in een pan met wat boter. Smeer de roomkaas op het brood en strooi er de champignons over.

Garneer met peper uit de molen, de veldsla, walnotenolie en perenstroop.

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio