50én Maaseik houdt algemene ledenvergadering bij lekker hapje en mooi muziekje

Print
Maaseik - Het was een mooie dag; niet te warm en geen regen. Heerlijk weer om buiten te keuvelen en te genieten van de muziek, de drankjes en al de versnaperingen die daarbij horen. Buiten speelde het orkest The Jemp uit Maasmechelen en later binnen onze huismuzikant Jo Lahoye.

Op de vergadering werden de bestuursleden voorgesteld, de activiteiten en de financiële toestand van de afgelopen periode besproken en werden voor de kascontrole twee leden aangeduid. De keukenbrigade van de Roosterhoeve serveerde een uitgebreid buffet met heerlijke voorgerechten, als hoofdgerecht keuze uit vis en vlees en tot slot een rijkelijk buffet aan nagerechten.
Met dank aan de sponsors voor de vele mooie prijzen die zij voor onze tombola ter beschikking stelden. 50én Maaseik is een actieve en onafhankelijke seniorenvereniging met meer dan 230 leden.
Wilt u weten wie we zijn, kijk dan bij www.fedos.be/clubs/50enm of ontvang onze ledenbrief of bel 0472/69.17.15 of 0498/40.95.75 of 0476/31.16.44 of mail 50enm@hotmail.com


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio