Celebs

Acteur Alec Baldwin is allesbehalve blij met foto van halfnaakte dochter (en laat dat duidelijk merken op Instagram)

Print
Acteur Alec Baldwin is allesbehalve blij met foto van halfnaakte dochter (en laat dat duidelijk merken op Instagram)

Foto: Isopix/Instagram

Acteur Alec Baldwin steekt zijn afkeurende opmerkingen voor zijn dochter allesbehalve onder stoelen of banken. Op Instagram postte hij bij een pikante foto van Ireland Baldwin (22) de duidelijke woorden: “Nee. Gewoon… Nee!” En dat kan dan weer op heel wat commentaar van zijn en haar volgers rekenen.

Ireland Baldwin liet amper iets aan de verbeelding over, toen ze zondag een pikant plaatje van zichzelf op haar Instagramprofiel postte. Op de foto draagt ze enkel cowboylaarzen en een zwarte bikini. “Stay extra”, schreef ze erbij, wat in straattaal zoveel betekent als “Laat altijd het beste van jezelf zien”.

(De tekst gaat verder onder de Instagrampost.)

stay extra: @phatmango

Een bericht gedeeld door Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) op

Maar de schaarsgeklede outfit vond haar papa Alec Baldwin duidelijk maar niets. Zijn “Nee. Gewoon… Nee!” deed heel wat volgers lachen. “Hilarisch, Alec! Dat is precies wat elke vader hier denkt!” schreven ze, terwijl termen als ‘ongepast’ en ‘te onthullend’ talloze keren vielen. En dat is niet de eerste keer dat vader Baldwin openlijk laat weten dat hij het niet eens is met de pikante foto’s van zijn dochter. Vorig jaar reageerde hij bij een topless foto: “Oh… Daar ga je weer!”

Acteur Alec Baldwin is allesbehalve blij met foto van halfnaakte dochter (en laat dat duidelijk merken op Instagram)
Alec Baldwin. Foto: ISOPIX

Ongepast: foto of commentaar?

Heel wat volgers van Ireland springen in de bres voor het 22-jarige model. De foto kreeg ondertussen al meer dan 25.000 likes, ook van mensen die het niet eens zijn met haar vader. Zij vinden zijn reactie een illustratie van zijn foute omgang met zijn dochter. “Als je het niet eens bent met je kind, dan spreek je haar daar toch privé over aan. Dit is alleen maar olie op het vuur gooien”, reageert iemand.

Dat Alec Baldwin zijn relatie met Ireland moeizaam verloopt, bleek in 2007 al, toen een audio-opname openbaar werd gemaakt. Op een voicemail schold hij de toen 11-jarige Ireland uit met woorden als “onbeschoft, klein varken”, toen ze de telefoon niet opnam. Haar moeder vocht jarenlang om de voogdij over Ireland te krijgen na de scheiding met Baldwin in 2002.

Niet te missen