Start van nieuwe judoseizoen bij Tsukuri Veldwezelt

Print
Start van nieuwe judoseizoen bij Tsukuri Veldwezelt

Foto: Remy Judong

Veldwezelt

Lanaken - Gelukkig is judo voornamelijk een herfst-, winter- en lentesport en hebben we tijdens deze zomer van twee maanden judovakantie kunnen genieten. Het zou voor een binnensport zoals judo met dit te warme en te zonnige weer niet te doen geweest zijn om op een gezonde wijze intens aan judo te doen.

Nu de temperatuur drastisch aan het dalen is, wordt het weer aangenaam om met het nieuwe judoseizoen te starten. De eerste training gaat door in ons lokaal ( achter de sporthal van Veldwezelt) op dinsdag 28 augustus 2018.
De trainingsuren zijn hetzelfde gebleven: voor jongeren tot 11 jaar iedere dinsdag en vrijdag vanaf 18.30 uur tot 19.30 uur en vanaf 11 jaar: iedere dinsdag van 19.30 uur tot 20.30 uur en vrijdag van 19.30 uur tot 21.00 uur. Met judo kunt ge tijdens het volledige jaar starten, maar september is de maand van de sportclub en dan is het mogelijk om van extra gratis en vrijblijvende initiatie-trainingen te genieten. Bij onze club kunt ge zo een zestal gratis initiatie-trainingen uitproberen of judo bij U past als sport. Meer inlichtingen vindt U op www.judoclubveldwezelt.be en op Facebook.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio