Mode

Kanye West uitgelachen om te kleine slippers met sokken

Print
Kanye West uitgelachen om te kleine slippers met sokken

Foto: IG

Afgelopen weekend was de Amerikaanse rapper Kanye West te gast op het huwelijk van zijn makker 2Chainz en Kesha Ward. En hoewel het hun grote dag was, wist de ‘Gold Digger’-ster alle aandacht naar zich toe te trekken met een pak zonder T-shirt of hemd eronder en schoenen uit zijn nieuwste Yeezy-collectie: veel te kleine slippers.

Kanye West arriveerde op het huwelijk en het werd meteen duidelijk toen het portier van de zwarte auto openging dat hij de show zou stelen: de slippers aan zijn voeten waren - minstens - een paar maten te klein. Hij droeg er nog ook eens grijze kousen in. Terwijl de rapper, zijn vrouw Kim Kardashian en de andere genodigden feestten in de Gianni Versace mansion in Miami, stroomden veel verontwaardigde reacties binnen via sociale media.

'Slimme zet'

“Kanye zag er echt fantastisch goed uit in zijn Louis Vuitton-pak tot ik de foto’s van zijn volledige outfits zag en besefte dat zijn slippers niet eens pasten. Dit is gek”, schrijft iemand op Twitter. “Waarom draagt hij badslippers met witte sokken in om naar een huwelijk te gaan?”, vraagt een ander zich af. Maar Kanye krijgt ook steun, onder meer van zijn goede vriend en Louis Vuitton-ontwerper Virgil Abloh. "Dit was de belangrjkste outfit van de recente geschiedenis", zegt hij. "Ik denk dat, als mensen zich focussen op zoiets kleins als de sandaal, ze het groter geheel uit het oog verliezen." 

Teenslippers

Wie Kanye’s look wil kopiëren, maar dan met slippers in de juiste maat betaalt 653 euro voor het schoeisel. Dat je op die manier mee bent met de laatste mode, is een feit. Op de meest recente modeweek in Kopenhagen droegen veel dames slippers - teenslippers zelfs - in combinatie met elegante jurken en broekpakken.

Niet te missen