Celebs

Gluren bij BV's: Olga Leyers deelt sexy kiekje uit de oude doos, zwangere Josje toont haar 'glow'

Print
Gluren bij BV's: Olga Leyers deelt sexy kiekje uit de oude doos, zwangere Josje toont haar 'glow'

Foto: *

Een sexy kiekje en een verlangen naar de winter: de afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

Actrice Clara Cleymans vierde de verjaardag van haar dochtertje en heeft een lieve boodschap voor het meisje. "Jeanneke is 2. Blijdschap en toch ook weemoed. In jou zie ik hoe tijd zich voortschrijdt. Van diertje over mensje tot persoon. En wát voor een persoon. Ik vind je hemels (en onwaarschijnlijk lachen). Kus", schreef ze bij een foto van hun tweetjes.


Ook zangeres Wendy Van Wanten heeft een verjaardag te vieren. Zoon Clément is achttien geworden."Proficiat jongen", schrijft ze bij een kiekje waarop ze tussen haar twee zonen, Dylan en Clément, staat.


Olga Leyers deelt een sexy foto uit de oude doos. Daarop draagt ze een zwarte beha en een pluizige roze jas.

 

TB @enfntsterribles

Een bericht gedeeld door Olga Leyers (@olgaleyers) op


Zangeres Ingeborg is een gelukkig mens, want ze heeft haar idool Gerard Lenorman ontmoet.


Presentatrice Dina Tersago werd herkend op de weide van Pukkelpop. Het is te zeggen: festivalgangers verwarden haar met popkoningin Madonna. "Lachen geblazen", schreef ze in de hashtags.


Hoewel Hanne Troonbeeckx geen weervrouw is, waagt ze zich toch aan een voorspelling: "de voorspelling van vandaag: 99 procent kans op wijn", schrijft ze bij een foto vanop een Grieks eiland waar ze wijn zal proeven.

 

 

Today’s forecast: 99% chance of wine ?? #winetasting @lyrarakiswines

Een bericht gedeeld door Hanne Troonbeeckx (@hannetroonbeeckx) op


Acteur Matteo Simoni heeft een cadeautje gekregen van zijn geliefde en bedankt haar op Instagram met een foto van zijn gloednieuw surfboard.

 

My new board, thank you my love ♥? #almerrick

Een bericht gedeeld door Matteo Simoni (@simonimatteo) op


Radiopresentator Sam De Bruyn is onder de indruk van zichzelf. "Nooit gedacht dat ik 4 dagen na de dodentocht al een eerste looptraining zou kunnen afronden. Er is een atleet geboren jongens, zijn naam is Sam'', schrijft hij bij een selfie.


De zomer mag stoppen voor presentatrice Eva Daeleman. "Hoe zot ik ook ben van de zomer, ik kijk er nu al naar uit om te wonen in wol. WINTERKIND", schrijft ze bij een foto waarop ze warm ingeduffeld zit.


Josje verklapt haar geheim over haar zwangerschapsglow. "Daarvoor heb ik toch echt wel wat make-up nodig hoor", schrijft ze bij een foto.

 

Ex-atlete Elodie Ouedraogo komt tot een pijnlijke vaststelling op een SUP-board. "Elke keer ik een andere sport uitprobeer, kom ik pijnlijk tot het besef dat ik alleen maar goed was in lopen", schrijft ze bij een zwart-witfoto vanop het water.

Niet te missen