Mode

Dit zijn de vijf schoenentrends voor het najaar

Print
Dit zijn de vijf schoenentrends voor het najaar

Foto: Tango

Van lieflijke strikjes tot stoere cowboylaarsjes en dierenprints: elk excuus is goed om nieuwe schoenen te kopen.

Wild wild west

De cowgirls maakten dit voorjaar al furore en hebben dit najaar dezelfde plannen. Nieuwe schoenen die je meteen al kan dragen onder je zwierige zomerjurkjes? Cowboylaarsjes!

Take a bow

Van sneakers tot muiltjes: een strikje in alle vormen en maten doet dit najaar een voorzichtige maar oh zo elegante intrede. 

Bouncy sneakers

Britney Spears is terug, crop tops waren deze zomer niet weg te denken uit het straatbeeld en nu zijn ook de bouncy sneakers met dikke zool terug: de nineties zijn officieel terug van ver weggeweest. Gespot op de catwalk van Balenciaga en Louis Vuitton, binnenkort ook aan jouw voeten?

Bruin is het nieuwe zwart

Bordeau, wijnrood en okergeel vormen dit najaar één van de meest toonaangevende kleurenpaletten in de kledingrekken. En welke kleur schoenen kun je daar beter mee combineren dan bruin? Van donker cognac tot brons en diepbruin: met deze kleur zit je dit najaar altijd goed.

Jungle fever

In modeland regeert niet de leeuw, maar wel het luipaard, mét een slang aan zijn zijde. De leopard print is net zoals vorig jaar weer van de partij, maar deze winter komt ook de slangenprint terug de kop opsteken.