Na Tomorrowland, Genk on Stage en I Love the 90’s draait Diepenbeekse DJ vandaag op Pukkelpop

Print
Na Tomorrowland, Genk on Stage en I Love the 90’s draait Diepenbeekse DJ vandaag op Pukkelpop

Foto: Upstars

Diepenbeek -

“Mijn manager Stijn kwam af met een nieuwtje, of ik geen zin had om vrijdagmiddag op Pukkelpop te draaien. Ik kom al jaren naar het festival dat echt in mijn achtertuin plaatsvindt. Ik speel in de ‘Make it epic’-tent van Proximus en het wordt speciaal, want mijn vriendengroep waarmee ik elk jaar naar het festival ga, is erbij. Een thuismatch”, zegt de Diepenbeekse party-DJ Ward.

Van Genk on Stage, De Beverse Feesten, het Antwerpse Sportpaleis (Studio 54), de Hasseltse Ethias Arena (I love the 90’s – The party) tot Tomorrowland, inclusief de Global Journey en Antwerp Invited, DJ Ward heeft al op veel plaatsen het publiek een onvergetelijke avond bezorgd.

“Ik doe duizenden kilometers, naar alle uithoeken van het land. Ik heb al op veel plaatsen muziek gespeeld, maar nog niet op Pukkelpop. Ik speel straks tussen 16.00 en 18.00 uur en een tweede keer tussen 20.00 en 22.00. Dat wordt een typische DJ Ward-set. Dat wil zeggen dat ik een eclectische mix breng van muziek, Rock, Dance, house, hip-hop, classics,... en uiteraard ook Pukkelpop-klassiekers van artiesten die de weide van Kiewit hebben plat gespeeld, of die er zijn groot geworden.”

“Ik maak al jaren mijn agenda leeg om als bezoeker op Pukkelpop te kunnen zijn. Pukkelpop is letterlijk in mijn achtertuin en ik heb er een erg liefdevolle band mee. Het is een super festival waar ik als Limburger erg trots op ben! Ik droom stiekem ervan om ooit eens het beste van mijzelf te mogen geven in de Boiler. Ik ben er zeker van dat ik daar de boel op stelten zou zetten. Maar ik weet nu al dat ik mij hard ga amuseren deze editie! ‘First things first’ en dat is vrijdagmiddag in de ‘Make it epic’-tent.”

Lees meer nieuws over Pukkelpop