© BELGAIMAGE

Meghan Markle wil enkel op deze twee voorwaarden nog met haar vader praten

Meghan Markle zou haar vader Thomas al sinds mei niet meer gesproken hebben, en is dat voorlopig ook niet van plan, tenzij Thomas zijn gedrag verandert, zo klinkt het. Volgens Thomas zou het koninklijk paleis daarvoor verantwoordelijk zijn, maar bronnen dichtbij Meghan zeggen iets anders.

nkdr

Het contact tussen Meghan en haar vader staat al enkele maanden op een laag pitje. Meghan zou hem de vele interviews over haar huwelijk en hun familie niet in dank hebben afgenomen, terwijl Thomas beweert dat de schuld bij Kensington Palace ligt: dat zou hem alle contact met Meghan verbieden.

Volgens een vriend van de familie staat Meghan zelf echter niet te springen om weer contact op te nemen met haar vader, al zou ze dat wel doen onder twee voorwaarden: “De hertogin van Sussex wil dat haar vader contact maakt op een respectvolle manier en stopt met de vuile was buiten te hangen in interviews”, zo klinkt het.

Nog volgens diezelfde vriend zou het perfect mogelijk zijn voor Thomas om nog wel met zijn dochter te communiceren, zij het dan via de moeder van Meghan. “Als Thomas haar echt zou willen spreken, dan had hij makkelijk een brief kunnen sturen naar haar moeder met de vraag om die door te geven. Thomas spreekt meer met de pers dan dat hij zijn best doet om te spreken met zijn dochter.”