Celebs

Derde keer goede keer voor pasgetrouwde Robin Wright?

Print
Derde keer goede keer voor pasgetrouwde Robin Wright?

Foto: Isopix

Robin Wright (52) is op 11 augustus in het huwelijksbootje gestapt met haar vriend Clément Giraudet. De twee besloten om er bewust weinig ruchtbaarheid aan te geven en trouwden dan ook in intieme kring. Het is voor de 'House of Cards'-actrice al haar derde huwelijk.

Robin Wright, de laatste jaren vooral bekend van haar rol van Claire Underwood in 'House of Cards', is in alle stilte getrouwd met haar Franse jongere vriend Clément Giraudet. Hij is een manager bij het Franse modehuis Saint Laurent en de twee werden in 2017 ook voor het eerst met elkaar gezien op de modeweek in Parijs. Geruchten over een verloving circuleerden al sinds deze winter en die lijken dus niet uit de lucht gegrepen te zijn.

Wright en Giraudet zouden namelijk op 11 augustus getrouwd zijn en ze hebben om dat te vieren een bohémien feest gegeven op het Franse platteland, meer bepaald in La Roche-sur-le-Buis. Onder meer haar dochter Dylan (27) deelde op Instagram een filmpje van het gebeuren.

Het is voor de actrice al haar derde huwelijk, al is het de eerste keer dat haar man geen acteur is. Zo was ze tussen 1986 en 1988 getrouwd met Dane Witherspoon en tussen 1996 en 2010 met Sean Penn. Met die laatste kreeg ze Dylan en zoon Hopper (25).

 

 

Weddin vibes ????????

Een bericht gedeeld door Dylan Penn (@iamdylanpenn) op

 

 

Niet te missen