Vier is niet blij: in bed met Linde Merckpoel doet wel erg denken aan ‘Bedgeheimen’ met James Cooke

Print
Vier is niet blij: in bed met Linde Merckpoel doet wel erg denken aan ‘Bedgeheimen’ met James Cooke

Het is moeilijk om bij ‘Een slaapmutsje met’, de reeks filmpjes van de Lokerse Feesten, niet te denken aan ‘Bedgeheimen’ uit Gert Late Night. Want net zoals James Cooke duikt Linde Merckpoel met artiesten die optreden op het festival tussen de lakens. Bij Vier zijn ze daar niet zo blij mee, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Bart Peeters, Alex Agnew en Niels Destadsbader belandden de voorbije dagen op de Lokerse Feesten al in het bed van Linde Merckpoel. Niet dat de roodharige presentatrice plots een mannenverslindster geworden is: het is allemaal in het teken van de Lokerse Feesten en de nieuwe rubriek ‘Een slaapmutsje met’.

Zo vertelde Bart Peeters er over zijn gesnurk, Alex Agnew over zijn afkeer voor lepeltje-lepeltje liggen en biechtte Niels Destadsbader er op dat hij wel eens met Véronique De Kock in dat bed zou willen liggen.

Samen in bed gaan liggen en praten over onderwerpen die in een andere setting niet meteen naar boven komen: het is ook al enige tijd het succesrecept van James Cooke in Vier-programma Gert Late Night. En bij die zender wisten ze niet dat de Lokerse Feesten er ook mee zouden uitpakken.

“Het is eervol dat de rubriek van James Cooke zo gesmaakt wordt”, zegt Kristof Demasure, woordvoerder bij de zender, in Het Laatste Nieuws. “Maar het is heel jammer dat met ons geen contact opgenomen werd.”

In het nieuwe seizoen van Gert Late Night, dat volgende maand start, zal James Cooke zijn rubriek gewoon verderzetten. “Het item wordt veel bekeken, vooral omdat deze bedgeheimen oprechte opnames zijn tijdens een verblijf van een week op Gerts boot. Het is gemakkelijk om in de aanloop naar dat programma mee te surfen op dat succes.” Demasure zegt het als een compliment te beschouwen. “Juridische stappen gaan we niet ondernemen.”