Celebs

Richard Gere (68) wordt voor de tweede keer vader

Print
Richard Gere (68) wordt voor de tweede keer vader

Foto: Photo News

Richard Gere (68) en zijn vrouw Alejandra Silva (35) verwachten een eerste kindje samen. Het koppel stapte in april in het huwelijksbootje en gaat nu voor gezinsuitbreiding. De acteur uit 'Pretty Woman' heeft al een zoon Homer James Jigme Gere (18) uit een vorig huwelijk.

Volgens nieuwszender ABC verwachten Richard Gere en zijn vrouw Alejandra Silva een eerste kindje samen. De acteur en de Spaanse activiste trouwden in april in New York. In een interview met het tijdschrift Hello sprak hij korte tijd na de huwelijkspechtigheid lovende woorden over zijn nieuwe echtgenote uit: "Ik ben de gelukkigste man op aarde. Hoe kan ik dat niet zijn? Ik ben getrouwd met een mooie vrouw die slim, gevoelig, leuk, geduldig en meelevend is. Ze zet zich in voor anderen, ze is een goede moeder en ze is een goede kok. Ze maakt de beste salades ter wereld."

Het koppel ontmoette elkaar tijdens een screening van zijn film "The Dinner' in 2017 en week volgens Alejandra daarna niet meer van elkaars zijde. De acteur heeft al één zoon uit zijn tweede huwelijk met actrice Carey Lowell, Homer James Jigme Gere (18). Ook de Spaanse activiste heeft al een zoon Alberto (5) uit een voormalig huwelijk. Eerder was Richard Gere ook nog getrouwd met topmodel Cindy Crawford.

 

Niet te missen