Celebs

Zo zal het leven van Meghan Markle eruitzien wanneer prins William koning wordt

Print
Zo zal het leven van Meghan Markle eruitzien wanneer prins William koning wordt

Foto: Photo News

Hoewel de Britse Queen nog lang niet van plan lijkt om het veld te ruimen, zal prins William als tweede troonopvolger in de toekomst zo goed als zeker koning worden. Volgens een voormalige koninklijke butler aan het Engelse hof zal dit ook voor Meghan Markle heel wat veranderingen met zich mee brengen. Als schoonzus van de koning zal ze immers nog meer officiële taken op zich moeten nemen.

Meghan Markle en prins Harry hebben de voorbije maanden al heel vaak koninklijke taken vervuld namens de Britse Queen, maar zodra prins William koning wordt, zullen de koninklijke verplichtingen voor het geliefde koppel almaar verder uitgebreid worden. Dat vertelde Grant Harrold, een voormalige butler aan het Engelse hof, aan de Britse krant Express.

"De hertogin van Sussex zal als schoonzus van de koning een belangrijke rol spelen," verduidelijkte Grant Harrold. "Ze zal namens de monarchie veel taken op zich moeten nemen, zoals de verschillende leden van de koninklijke familie nu al doen in naam van de Britse Queen." En hoewel ze dit de voorbije maanden al meermaals deed, zal haar officiële takenpakket volgens de voormalige butler op termijn flink uitgebreid worden als prins William op de troon komt te zitten.

Hij voorspelde ook nog dat Kate Middleton meer en meer in het openbaar zal verschijnen om zich voor te bereiden op haar toekomstige rol als koningin. In oktober zal de hertogin van Cambridge naar verluidt haar officiële taken terug oppikken na enkele maanden moederschapsverlof.

 

Niet te missen