Celebs

Jolien en Herbert uit ‘Temptation Island’ verwachten zoontje: “Toen ik het vaststelde… dat is een raar verhaal”

Print
Jolien en Herbert uit ‘Temptation Island’ verwachten zoontje: “Toen ik het vaststelde… dat is een raar verhaal”

Foto: SBS Media

Jolien en Herbert van ‘Temptation Island’ verwachten een kindje. De twee zijn gelukkiger dan ooit en hoewel ze nooit meer zouden meedoen aan het programma, zeggen ze dat het hen wel sterker gemaakt heeft als koppel. En de manier waarop Jolien ontdekte dat ze zwanger was, dat is een bijzonder verhaal.

“Het wordt een jongetje”, vertelt Jolien aan TV-Familie. “Ik ben al zes maanden ver, alles verloopt goed. Geen last van zwangerschapskwaaltjes. Totaal niks.” En ook Herbert kan niet wachten tot hij zijn zoontje in handen kan houden.

“Ik moet zeggen, toen ik vaststelde dat ik zwanger was… Dat is wel een raar verhaal”, gaat Jolien verder. “Ik droomde ’s nachts dat ik in verwachting was. Dat was echt een heel bizarre droom. Toen ik ’s ochtends opstond, ging ik direct een zwangerschapstest kopen. En wat denk je? Die was positief!”

Herbert wist op dat moment nog van niks, hij lag nog vredig te slapen. “Hij schrok net zo hard als ik toen toen ik die uitslag van de predictor zag. En na die eerste schok zijn we allebei beginnen te wenen. Van geluk welteverstaan. Ja, dat was een heel intens moment. Dat zullen we nooit vergeten.”

Niet te missen