Celebs

Kendall Jenner liep tijdje geen catwalks door angstaanvallen

Print
Kendall Jenner liep tijdje geen catwalks door angstaanvallen

Foto: Isopix

Kendall Jenner (22) is een graag gezien model bij heel wat ontwerpers, maar vorig seizoen was van haar geen spoor te bekennen op de catwalks. Nu heeft ze in een interview met Love Magazine toegegeven dat dat komt omdat ze met te veel angstaanvallen kampte en daarom niet in staat was om deel te nemen aan de modeweken.

Geen Kendall Jenner op de vorige modeweek in Parijs, in plaats daarvan zat ze thuis in Los Angeles en werkte ze aan haar gezondheid. En dat was nodig, zo blijkt. "Ik bevond me op de rand van een zenuwinzinking", zegt ze in een interview met Love Magazine. Uiteindelijk was ze in juni wel weer te zien op de catwalks, maar ze vindt nog steeds dat ze toen de goede beslissing heeft genomen.

Het topmodel kampt namelijk al jaren met mentale problemen en angstaanvallen. In het verleden is ze daar al vaker eerlijk geweest. "Als iets niet gaat op de manier dat ik het wil dan word ik gek van de stress", zei ze ooit in een interview met Harper's Bazaar. "Soms kan ik 's nachts niet slapen omdat ik zulke hevige paniekaanvallen heb."

Puppy's

Net daarom heeft ze het regelmatig nodig om niet aan het werk te zijn of laat ze sociale media even voor wat het is. "Ik zit wel op Instagram, maar kijk niet naar de commentaren. Ik volg vooral accounts met foto's van puppy's en mensen die dieren redden. Aan Twitter doe ik niet meer mee, dat is te triest." 

 

Niet te missen