Celebs

Dit zijn de vakantieplannen van prins Harry en Meghan Markle

Print
Dit zijn de vakantieplannen van prins Harry en Meghan Markle

Foto: REUTERS

Sinds hun huwelijk hebben prins Harry en Meghan Markle heel wat koninklijke verplichtingen en verantwoordelijkheden. Toch maken ze weldra ook nog eens tijd voor een deugddoende, ontspannende vakantie.

De hertog en hertogin van Sussex zijn van plan om de Queen te bezoeken tijdens haar drie maanden durende vakantie in Balmoral Castle in Schotland. Zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People. Prins Harry en Meghan zullen er een aantal dagen verblijven.

Tijdens hun korte uitstap zullen ze er genieten van een picknick, een barbecue, wandelingen en een jachtpartij. Wellicht zullen er ook meerdere extravagante feestjes plaatsvinden.

Voor de royale maaltijden rekent het koninklijke gezelschap op de hulp van heel wat personeel. Zij bereiden alles voor en gaan nadien op een discrete afstand staan om alles goed in het oog te houden. Ze moeten te allen tijde in de buurt blijven voor het geval iemand hen nodig heeft.

Bezoek aan de VS

Verder op de agenda, volgend jaar, zou een reis naar de Verenigde Staten staan. Naar verluidt zou Meghan eerst alleen afreizen om haar familie en vrienden te bezoeken. Niet veel later zou prins Harry haar achterna vliegen.

“Meghan kijkt er enorm naar uit om Harry alle dingen die ze zo leuk vindt aan Amerika te tonen”, zegt een vriend van de twee. “Bovendien willen ze ook de nauwe band tussen beide landen koesteren.”

Dit zijn de vakantieplannen van prins Harry en Meghan Markle
Foto: AFP

Niet te missen