Heemkundige Kring Groot-Sint-Truiden viert zilveren jubileum

Print
Heemkundige Kring Groot-Sint-Truiden viert zilveren jubileum

Foto: André Philippaerts

Sint-Truiden - Als een vereniging 25 jaar bestaat en nog steeds vol enthousiasme werkt aan nieuwe projecten, mag er zonder schroom gevierd worden. De leden van het bestuur en de werkgroep van de Heemkundige Kring Groot-Sint-Truiden haalden tijdens het etentje in 't Binkske van Sint-Truiden herinneringen op aan de talrijke mooie momenten en keken vooruit naar boeiende evenementen.

Een lekkere pot mosselen scherpt niet alleen de appetijt, maar ook de fantasie. Zo werden de geplande activiteiten van het najaar verrijkt met nieuwe, sprankelende ideeën: de opening van de permanente tentoonstelling over volksdevotie in Haspengouw, een evocatie over Truiense jongens in WO I en een bezoek aan de kunstschatten van de parochiekerk Salvator Mundi in Melveren. "Wie onze tentoonstellingen bezoekt en een trouwe lezer(es) is van ons driemaandelijks tijdsschrift 'De Bink', weet dat er steeds weer heel wat boeiends te beleven valt."

Wie graag wil meewerken in de kring, is hartelijk welkom. Je kan contact opnemen via het secretariaat via andre.philippaerts@gmail.com of kennismaken met onze activiteiten en publicaties op de website www.heemkundesinttruiden.com.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio