8 meter hoog en 20 meter lang: afkoelen kan op spectaculaire manier aan het Molse Zilvermeer

Wat is er leuker dan een stevige portie waterpret bij deze tropische temperaturen? Daarvoor zorgt deze waterglijbaan van maar liefst 20 meter lang, die vanaf eind deze week drie dagen lang in het recreatiedomein Zilvermeer in Mol zal postvatten. Van vrijdag 3 augustus tot en met zondag 5 augustus kan iedereen de ultieme verkoeling opzoeken, met acrobatische sprongen vanaf een spectaculaire schans.

mal

De Coca-Cola Big Air wordt aangedreven door een krachtig systeem dat 150.000 liter water per uur uit het meer op de glijbaan pompt. Als deelnemer start je op 8 meter hoogte, je glijdt naar beneden en een krachtige waterstraal stuwt je 3 tot 4 meter de lucht in – waarna je spectaculair in het water plonst. Deelnemen is gratis, maar je moet wel minstens 14 jaar zijn. Je ontvangt ook een video van je sprong.

Klaas Sonck, Assets & Experiental Manager bij Coca-Cola Services: “De Coca-Cola Big Air is echt wel een heel speciale attractie, die je van een waterglijbaan stuwt zoals je dat nog nooit hebt meegemaakt. Hij katapulteert je de lucht in voor een onvergetelijke duik én de ultieme verfrissing dezer dagen!”

Praktisch

De Coca-Cola Big Air staat op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 augustus in het recreatiedomein Zilvermeer in Mol. De attractie is gratis voor iedereen vanaf 14 jaar, maar uiteraard moet je wel de toegang tot het domein betalen.

www.zilvermeer.be