Assistent-trainer verlaat Rode Duivels voor Engelse tweedeklasser, bond bedankt hem

Print
Assistent-trainer verlaat Rode Duivels voor Engelse tweedeklasser, bond bedankt hem

De Rode Duivels zijn hun assistent-trainer Graeme Jones kwijt. De Engelse tweedeklasser West Bromwich Albion maakte woensdagmiddag bekend dat het Jones aantrekt als assistent. De Engelsman was bij de Belgische nationale ploeg de rechterhand van bondscoach Roberto Martinez.

Jones was sinds 2016 aan de slag als assistent van de Rode Duivels. Zo lijkt het erop dat de staf van de Rode Duivels toch stevig zal veranderen, want ook Thierry Henry lijkt de Rode Duivels vaarwel te zeggen om bij een club aan de slag te gaan.

 

 

Bond bedankt Jones

"Jones leverde uitstekend werk samen met bondscoach Roberto Martinez en zijn voltallige staf", klinkt het op de site van de KBVB. "Het hoogtepunt was uiteraard de schitterende derde plaats op het WK in Rusland. De KBVB dankt Graeme Jones voor zijn inzet en uitstekend werk, en wenst hem veel succes in het kader van deze nieuwe uitdaging."

KBVB-woordvoerder Pierre Cornez preciseerde nadien aan Belga dat de voetbalbond op zoek gaat naar een nieuwe assistent. "De technische commissie zal samen met bondscoach Martinez een opvolger aanstellen. We kunnen niet zeggen wanneer de vervanger bekend zal zijn. Het is onmogelijk om daar een termijn op te plakken."