Celebs

De verjaardag van Meghan Markle wordt ook bijzonder voor de Queen

Print
De verjaardag van Meghan Markle wordt ook bijzonder voor de Queen

Foto: PN

Op zaterdag 4 augustus mag Meghan Markle 37 kaarsjes uitblazen, maar het wordt niet alleen een speciale dag voor haar. Ook voor koningin Elizabeth is deze datum bijzonder, maar ook een beetje dubbel.

Op 4 augustus verjaarde ook de moeder van de Queen, Elizabeth Bowes-Lyon. Ze werd geboren in het jaar 1900 en stierf in 2002 op 101-jarige leeftijd. Aanstaande zaterdag zal de koningin dus de verjaardag van haar nieuwste familielid vieren, maar tegelijk haar mama herdenken.

Geen feest?

Meghan Markle heeft zelf geen groots feest voor haar eerste verjaardag als royal gepland, want ze moet samen met prins Harry naar een huwelijk in het Engelse Surrey. Charlie van Straubenzee, een van Harry’s jeugdvrienden gaat trouwen en naar verluidt is de prins zijn getuige. Ook Kate Middleton en prins William zijn volgens het Britse Hello! Magazine uitgenodigd.

Vorig jaar vierde Markle haar verjaardag aan de zijde van de prins in Afrika. “Hij maakte de trip ongelofelijk romantisch. Ze vaarden met een bootje over een meer, wandelden in bossen en kampeerden onder de sterrenhemel”, zei een bron toen in een reactie aan The Sun.

Niet te missen