Vijf nieuwe namen maken affiche Pukkelpop compleet

Print

Pukkelpop heeft zonet de laatste namen toegevoegd aan zijn affiche. Twee weken voor de start van het festival is de programmatie eindelijk afgerond.

De opvallendste naam die op het nippertje nog aan de affiche werd toegevoegd, is Papa Roach. Voor het eerst sinds 2004 zakt de rockband nog eens naar Kiewit af. Op vrijdag spelen de Amerikanen op de Main Stage.

Nog op vrijdag, maar dan in de Castello, de industriële punkrockhiphop van Ho99o9. In de Dance Hall geeft Dvtch Norris die dag het startschot.

Twee andere namen kregen ook nog een plaatsje op de affiche. Op donderdag openen de indierockers van Circa Waves de Main Stage. Op zaterdag kan je in de Dance Hall naar K1D, “Belgische rap met gouden toekomst”, aldus de organisatie.

Afzegging

Minder goed nieuws is er voor de fans van John Maus. Door het overlijden van Joseph Maus, broer en bandlid, werden alle shows geannuleerd. Ook de doortocht tijdens Pukkelpop werd geschrapt.

Tickets

Wie nog tickets wil voor donderdag of zaterdag, zal er snel moeten bijzijn. “Het prachtige weer zit er ongetwijfeld voor iets tussen maar het aantal tickets smelt zienderogen”, meldt de organisatie. Ook Camping Chill, aan de overkant van het festivalterrein, zit bijna vol.

Pukkelpop vindt dit jaar plaats van 16 tot en met 18 augustus. Tickets via pukkelpop.be.

Lees meer nieuws over Pukkelpop