Mode

De geruchtenmolen mag stoppen: "Anna Wintour blijft bij Vogue"

Print
De geruchtenmolen mag stoppen: "Anna Wintour blijft bij Vogue"

Foto: Isopix

Zegt Anna Wintour binnenkort Vogue vaarwel? Daarover doen al maanden en zelfs jaren geruchten de ronde. Maar het heeft er alles van weg dat de 68-jarige hoofdredactrice nog niet meteen aan stoppen denkt. Dat bevestigt Bob Sauerberg, CEO van Condé Nast, de uitgeverij waar Vogue onder valt.

Anna Wintour staat als sinds 1988 aan het hoofd van de Amerikaanse Vogue en is ondertussen 68 geworden. Het heeft er dus alles van weg dat er binnenkort een nieuw tijdperk zal aanbreken bij het magazine en daar wordt ook al lang over gespeculeerd.

Die geruchten werden de laatste tijd hardnekkiger omdat uitgever Condé Nast de voorbije maanden heel wat veranderingen doorvoerde na een herstructurering en ook al omdat Beyoncé eventjes de rol van Wintour overneemt voor de 'september issue' van het magazine.

Deel van toekomst

De Britse hoofdredactrice blijft echter voorlopig op haar troon zitten, bevestigt CEO Bob Sauerberg in een tweet. "Anna Wintour is een ongelooflijk getalenteerde en creatieve leider. Ze maakt integraal deel uit van de toekomst van ons bedrijf en gaat ermee akkoord om voor onbepaalde tijd met mij te blijven samenwerken als hoofdredactrice van Vogue en als creatief directeur bij Condé Nast."

 

 

Niet te missen