© Shutterstock
Populair voor op de barbecue: banaan met chocolade en Licor 43
Omdat het niet altijd ribbetjes en worst moeten zijn, deelde de Nederlandse slagerij Aad van Eijk op Instagram een barbecuerecept dat een flink pak zoeter is en duidelijk ook razend populair. In geen tijd ging namelijk hun dessert met banaan en chocolade en Licor 43 viraal.
Nietsvermoedend deelde Slagerij Aad van Eijk op Instagram een foto van een dessert met banaan dat je op de barbecue kunt klaarmaken. Het werd echter razendsnel opgepikt en er ze werden overspoeld met vragen hoe je hun grillbanaan zelf thuis maakt. Om aan al die vragen tegemoet te komen, werd het recept op Facebook gedeeld en ook dat kon al op duizenden likes rekenen.
Maar hoe maak je het nu zelf klaar? Heel eenvoudig: je snijdt een banaan open, propt er wat stukjes Tony's Chocolonely melk-karamel-zeezout in en werk af met een scheutje Licor 43, een zoete Spaanse likeur.
Hoofdpunten
Waarom Limburg in de sterftestatistieken zo afwijkt van de rest van het land
Kan je enkel door stress overlijden in je slaap? “Onwaarschijnlijk”, zegt cardioloog
Zondagswandeling zet immense kloof tussen leider en rode lantaarn in de verf
Prinsenpaar trouwt voor de kerk in carnavalsoutfit, gemaakt door ontwerpster Efteling
Beste van Plus
Lees meer
GEPROEFD. Een hip, maar sfeervol volkscafé: Hasselt heeft nieuwe bistrobar voor bon-vivants
Waar eet … Arno van ‘Regi Academy’? “Alsof je langs Route 66 een Amerikaanse burger bestelt”
Perfect aperitiefje voor buiten: een kruidige koffie met extra kick voor koude dagen
Onze wijnkenner tipt 4 flesjes om zomaar te kraken, zonder een maaltijd