Celebs

Evi Hanssen toont haar nieuwe vriend op rode loper

Print
Evi Hanssen toont haar nieuwe vriend op rode loper

Foto: carlo coppejans

Evi Hanssen is opnieuw verliefd en de wereld mag het weten. Op de première van de musical ‘Flashdance’ flaneerde Hanssen met haar nieuwe vriend Kurt Loyens over de rode loper. “We willen altijd samen zijn.”

“Ik had niet verwacht dat ik dit nog zo zou meemaken. Het is nog pril, maar het voelt heel goed”, dat vertelde Evi Hanssen vorige week nog aan onze krant, en hoewel ze toen enkel de naam van haar nieuwe vriend wilde onthullen, nam ze hem nu mee naar de première van ‘Flashdance’.

“We zijn smoorverliefd en willen altijd samen zijn. Dat is zo’n zalig gevoel. Ik ben oprecht heel gelukkig”, vertelde ze daar aan Het Laatste Nieuws. Al voegde ze er wel nog aan toe dat het voor Kurt een beetje ongemakkelijk was. “Meestal staat hij achter de camera.”

Loyens werkt namelijk als art director en productiedesigner. Hij ontwierp en bouwde onder meer de sets voor films als Groenten uit Balen en de Vlaamse en Amerikaanse versie van Loft en voor series als Van Vlees en Bloed, De Rodenburgs en Salamander. Vorig jaar won hij nog een Ensor voor beste art director voor zijn werk aan de Nederlandse film Storm.

Ook Evi gaat het professioneel voor de wind. Ze heeft er net het tweede seizoen op zitten van Het Heilig Huis van Hanssen, haar radioprogramma op Joe, en heeft weer televisieplannen op stapel staan. In ­Nederland blijft ze een vast gezicht in De Wereld Draait Door en reis­programma 3 op Reis.

Niet te missen