VV Goldenstar viert 5-jarig bestaan met Wereldkampioenschap wielrennen

Print
Borgloon - Ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan van VV Goldenstar vzw werd het initiatief genomen om het Wereldkampioenschap voor masters, amateurs, elites zonder contract zowel dames als heren te organiseren. Deze gewaagde organisatie staat onder het goedkeurend oog van het ICF-Cycling. International Cycling Federation is de federatie waar de verschillende leeftijdsgroepen gehuisvest zijn in de verschillende landen.

Voor VV Goldenstar is het een wielerwedstrijd die precies past in de reeks van wielerevenementen die we jaarlijks organiseren. Het is een grote uitdaging voor de ploeg om alles in goede wegen te leiden en een voortreffelijke, veilige organisatie af te leveren.
Op het plein aan start en aankomst is er voor groot en klein vermaak. Met een springkasteel, optreden van een band, starhadetent, stand met Arnold van Loon bier, VIP-plaats, eet- en drankgelegenheid,...
VV Goldenstar hoopt iedereen te ontmoeten op 4 en 5 augustus op het plein in de Sint-Lambertusstraat in Borgloon om samen met ons dit eenmalig spektakel in Borgloon mee te maken.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio