Real Madrid is “niet van plan” Neymar aan te trekken, weg vrij voor Mbappé of Hazard?

Print
Real Madrid is “niet van plan” Neymar aan te trekken, weg vrij voor Mbappé of Hazard?

Neymar was in februari met PSG nog op bezoek bij Real, een transfer naar Madrid lijkt er niet in te zitten Foto: AFP

Real Madrid is niet van plan om Neymar aan te trekken. Dat benadrukt de winnaar van de Champions League in een bericht op zijn website, waarmee het een einde wil maken aan de constante geruchtenstroom.

“Real Madrid heeft niet de intentie om een bod uit te brengen op Neymar”, schrijft de Spaanse club. “We hebben een uitstekende relatie met Paris Saint-Germain. Dus als we een speler van hen willen hebben, zullen we altijd eerst de club benaderen.”

De Braziliaanse aanvaller verhuisde vorig jaar voor 222 miljoen euro van FC Barcelona naar PSG en werd daarmee de duurste voetballer ter wereld. Spaanse media schrijven al maandenlang dat Real Madrid hem wil terughalen naar La Liga. Zeker nu Cristiano Ronaldo naar Juventus is vertrokken, heeft Real Madrid een nieuwe superster nodig.

Mbappé… of Hazard?

Naast Neymar worden ook zijn clubgenoot Kylian Mbappé en Eden Hazard (Chelsea) in verband gebracht met Real Madrid. De Koninklijke ontkende onlangs al in een officiële verklaring een bod te hebben uitgebracht op de Franse tienersensatie Mbappé.