Celebs

'Temptation'-Daniëlle moest opnieuw leren lopen na herseninfarct: "Sinds ik dat weer kan, denk ik bij alles: je leeft maar één keer"

Print
'Temptation'-Daniëlle moest opnieuw leren lopen na herseninfarct: "Sinds ik dat weer kan, denk ik bij alles: je leeft maar één keer"

Foto: Vijf

Daniëlle van 'Temptation Island' kreeg drie jaar geleden een herseninfarct en moest daarna opnieuw leren lopen. Dat heeft de Nederlandse onthuld in het tijdschrift &C. Sinds deze verschrikkelijke gebeurtenis wil ze alles uit het leven halen, wat er uiteindelijk zelfs toe leidde dat ze wilde deelnemen aan het veelbesproken televisieprogramma.

Daniëlle van Temptation Island sprak in het Nederlandse tijdschrift &C openhartig over haar medische voorgeschiedenis, waardoor ze de beslissing maakte om deel te nemen aan Temptation Island. De Nederlandse kreeg drie jaar geleden een herseninfarct dat haar leven compleet overhoop gooide. "Ik moest weer vanaf nul leren lopen. Sinds ik dat weer kan, denk ik bij alles: je leeft maar één keer."

"Eigenlijk ben ik een muurbloempje", benadrukte Daniëlle nog. "Ik treed nooit op de voorgrond, ik ben heel meegaand. Dat ik toch wilde meedoen aan een televisieprogramma, komt doordat ik alles uit het leven wil halen." In het blad sprak ze ook over haar relatie met Mezdi: "Ik was ervan overtuigd dat Mezdi in Temptation niet in de fout zou gaan. Hij zou zichzelf en mij toch niet voor schut zetten? Toen ik hem bij het eerste kampvuur al veel te intiem bezig zag met twee meisjes, was het voor mij meteen klaar."

Hoewel haar relatie met Mezdi na Temptation Island strandde, kon haar ex zich daar niet zomaar mee verzoenen. Volgens Daniëlle stalkte hij haar zelfs. "Als ik 's nachts om twaalf uur na mijn werk naar de McDrive reed met collega's stond hij daar ook geparkeerd. Ik negeerde hem, maar voelde me wel geïntimideerd. Het was even een paar maanden rustig, maar sinds de uitzending van Temptation Talk in april, waarin ik niet naast hem wilde zitten, zijn er weer dingen voorgevallen. Ik verdenk Mezdi, maar ik kan het niet bewijzen"

 

 

 

Niet te missen